Menneellä viikolla tuli yksi nopeasti edennyt asia päätökseen eli oma flätti. Pentuahan olin jo katsellut, mutta erilaisten tapahtumien kautta sain tuttavaltani tiedon että Laralle etsitään uuttakotia.

Heti ensisilmäyksellä Laran nähdessäni tiesin, että tässä on uusi kaverini. Se miten Lara tunki syliini ja kuinka heti synkkasi niin en voinut ajatella että tämä vilkas neitonen lähtisi kiertelemään ja odottamaan josko sille löytyisi paikka.

Lara on ensimmäisen vuoden asunut Helsingissä ja se on hyvin sosiaalistettu muihin koiriin ja erilaisiin paikkoihin, joten yksi suuri asia on jo tehty muiden toimesta (laiska kun oon niin pääsen tässä helpolla =D)

Laran alasivulta löytyy mitä projekteja sen kanssa on käynnistetty ja ensi päivien jälkeen millaiseksi sitä luonnehtisin.

Ensimmäisten päivien aikana ollaan tehty noudon perusjuttuja, kosketuskeppiä, oltu hallilla tokoilemassa ja harjoiteltu passissa hiljaa olemista kun muut koirat treenaa riistalla. Alku on ollut lupaavaa ja joissakin asioissa näkyy nopeaa edistymistä. Edistymisen johdosta vaan pitäisi oma päänuppi pitää tiukakkana ettei edetä liian nopeasti ja samalla muistaa että Lara on vasta 1v.