Projekti Lintunen

Heti kun töistä pääsin kotiin oli aika viedä projekti lintusta eteenpäin. Lintusessa tavoite on että aluksi opetetaan oma käsi targetiksi jota koira tökkii kuonollaan ja myöhemmässä vaiheessa työntää siihen palautettavaa tavaraa/riistaa. Tehtiin muutama toisto käsitargettia, joka sujuu hyvin. Siirryttiin lelujen noutoon, jossa näin alkuvaiheessa ei ole tarkoitus koiran palauttaa käteen vaan että ylipäätään hakee tavarat. Tämäkin osa-alue sujuu ihan ok.

Illalla vielä ruuat linjatreeninä sitten päivän treenit on tehty.

Ylipäätään projekti lintunen kulkee ehkä jopa hieman suunniteltua aikataulua edellä (no ei oikeesti ole mitään aikataulua, mutta haave on että Lara on tänä syksynä edes kerran mukana metsällä)

11658924_10153515959769171_761332128_o.j

Projekti Rullaus

Rullauksessa targettin nostattama innostus on mahtavaa katseltavaa. Tänään tehtiin targettia pidemmällä matkalla ja sitä intoa BRA JUTTU! Lisäksi tehtiin rullan nostoa irtorullalla. Päivällä tehtiin irtorullalla suun avaamista rullan päälle, nyt illalla maasta käteen. Tämä etenee erittäin mainiosti, MUTTA mutta KÄÄÄK projekti aloitettu ja menossa eikä projektisuunnitelmaa.....tämä asia  pitänee korjata ensitilassa kuntoon. Tarkoitus on seuraavaksi tehdä rullan nostoa maasta käteen, kaulasta kiintorulla suuhun ja sille pitoa (typistetty suunnitelma)