Ollaan viikolla jatkettu sekä projekti lintusta ja rullausta. Se mikä on kivaa että nämä projektit tukee toinen toisiaan, kun tekee toista myös toinen menee eteenpäin (kapitalistinen unelma saa kaks tuotetta yhdellä työkustannuksella =D)

Oon viikolla pohtinut, että miksi projekti rullaus eikä projekti haukku. Jotka tuntevat mut niniin tietävät että omasta mielestäni haukku on oma suosikkini ilmaisuksi(ei tarvi talsia niin paljon), mutta syy on että Laralle asetettu tavoite on ensisijaisesti noutavana koirana enkä uskalla ottaa riskiä, että passissa alkaisi tulemaan ääntelyä. Tämä lähinnä siksi että en osaa haukkua kouluttaa muutakun turhautumisen kautta.

Viikolla ollaan tehty rullaukseen liittyvää kosketuskeppiä, joka sujuu jo niin hyvin että jää tässä vaiheessa pois. Tulee taas myöhemmin mukaan kun yhdistellään palaset. Torstaina Lara sai oman rullan ja aluksi tehtiin maasta käteen, myöhemmin kaulasta käteen. Sujuu ihan ok, hieman rauhatonta kun rulla on suussa. Tämä projekti etenee kuitenkin hyvin.

11734104_10153531722784171_158935629_o.j

Käytiin viikolla autiotaloilla tutustumassa, Lara oli erittäin itsenäinen ja ei paljon jännittänyt paikkoja. Jyrkät rappuset pimeään alakertaan oli pelottavat ja aika kauan kesti ennen kuin ne tultiin itsenäisesti alas, onneksi mukana oli vanhempi koira joka näytti mallia sen jälkeen Laran usko huteriin rappusiin palautui ja rappuset tulktiin alas.